Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rubinos achát karkötő 8 mm, színkezelt

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: rubinos achát, színkezelt

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A rubint gyakran az életerő forrásának is szokták nevezni. Segít megélni az egészséges hedonizmus, az élet szenvedélyes megélést, viszont soha nem engedi, hogy mindez önpusztító viselkedésbe menjen át. Serkenti a szívcsakra működését és energiáinak intenzitását. Az asztrális szintű támadások és az energiavámpírok ellen kiváló védelmet nyújt. Kiválóan fejleszti a vizualizációs gyakorlatok során az érzékelést, a látói képességeket. Az egyik legnagyobb bőséghozó kőként tartják számon, emellett segít megtartani illetve felismerni a már meglévő bőséget életünkben. Képes a haragot, rosszindulatot, dühöt és minden egyéb negatív erőt átalakítani szeretetté. Fizikai szinten jótékonyan hat a véráramra, a vesékre, a nyirokrendszerre, lázas, fertőzéses megbetegedésekre. A szexuális vágyat fokozza, az ivarszervi problémákat, megbetegedéseket gyógyíthatja.

Az achát egy nagyon erős leföldelő kristály. Tökéletes egyensúlyt teremt érzelmi, fizikai, lelki és intellektuális szinten is. Olyan tiszta erők munkálkodnak benne, melyek egyensúlyba hozzák a jint és a jangot, a pozitív és negatív energiákat, az univerzum minden ellentétes erejét. Tökéletes választás az önelemzéshez és ha szeretnénk belső világunkat jobban és mélyebben megismerni. Érzelmi szinten is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Segít minden negatív energiát feloldani és azokat pozitívvá alakítani. Spirituálisan képes az egységtudatban való léthez segíteni, megélni a kollektív életet és egy stabil belső fejlődés alapjait biztosítani. Gyógyítja a szem, a gyomor, a méh, a nyirokrendszer és a hasnyálmirigy megbetegedéseit. Alkalmas különböző bőrbetegségek és hajproblémák kezelésére is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!