Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Saint Germain - Avatott ametiszt inga

Hszien Kft.
3.990 Ft
(1)

Méretek: 3 cm 

Felavatva és behangolva Saint Germain Felemelkedett mesterhez

Ásványok: ametiszt, chevron ametiszt

Elérhetőség: 11 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az inga segítségével könnyen és egyszerűen tudunk jósolni. Nincs szükség beavatásra, különféle tanulmányokra és tanfolyamokra. Az egyszerű hétköznapi kérdéseket bárki fel tudja tenni és segítséget is fog kapni. Ennek köszönhető, hogy a hajdani kultúrákban az ingák használói oly könnyen tudták e módszert életük legkülönfélébb területein is hatékonyan alkalmazni. 

Saint Germain segítségével sokkal erősebb és magasabb rezgésű mágikus képességekre, megérzésekre tehetsz szert. A vele való közös munka minden pillanata egy mély és komplex tanulási folyamat. Saint Germain különösen vonzódott az ásványokhoz, úgy tartják egy érintésével képes volt akár a repedéseket is eltüntetni róluk, ezt a csodás kapcsolatát az ásványokkal az inga is hordozza. Ismeretes ősi és hatalmas alkímiai ismereteiről, és mindezt biztosítja számodra. Így tökéletes érzékkel tudod majd kiválasztani bizonyos folyamataidhoz mire is van valóban szükség. Tökéletes társ tud lenni a fénymunkássá válásban, hogy erényesen és tisztességesen éld meg életed miden pillanatát.

Ametiszt az erős védőkövek közé tartózó, spirituális rezgésszint emelő kristály. Elsődleges védő kő a különböző asztrális támadások ellen, képes a negatív energiákat szeretetté változtatni. Erős nyugtató, blokkoldó, stressz űző, békét hozó kristály. A gyógyító képességeket felerősíti, fejleszti a spirituális képességeket. A harmadik szem fejlesztésének egyik legjobb társa, meditációs gyakorlatokat pedig rendkívül elmélyíti és felerősíti. Segít abban, hogy összeszedettebbek, kreatívabbak, kiegyensúlyozottabbak legyünk, a döntéseket pedig tudatosabban és könnyebben meghozzuk. A túlagyaláson, túlaggódáson, az agyi túlműködésen és a hiperaktivitáson is képes segíteni. Fizikai szinten segít a hormonháztartásban és az anyagcsere problémákban. Segít a fizikai és lelki tisztulásban, az immunrendszert pedig erősíti. Alkalmazható még bőrbetegségek, enzimhiány, emésztési probléma, agyi betegségek, sejti és DNS problémák kezelésében. Fájdalomcsillapító hatása kiváló.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 07. 26.
Nagy kedvencem, szép, erős hatású, működik, és nagyon jó minőségű gyönyörű ametiszt az anyaga, jól el lehet csevegni Saint Germain mesterrel, ha eldöntendő kérdéseket teszünk fel. Amenyiben nincs válasz, akkor semerre em leng ki, csak kicsit remeg.