Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sárga jáde karkötő 8 mm

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: sárga jáde

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A jádék között ez a változat az, amelyik a lehető legjobban segít az egységállapot megélésében. Keveseket vonz, hiszen nagyon erőteljes belső munkára késztet, de ha valamiért megragadott biztos lehetsz benne, hogy nagy változásokat akar az életedben eszközölni. Erejével összekapcsol minden személlyel, akivel mindennapjaid során találkozol, hogy az ő tapasztalásaik és életük alapján is tudatosodj, így nem ajánlott azon személyeknek, akik érzékenyek más emberek rezgéseire és energiáira. 

Jáde az egyik legmisztikusabb és legerőteljesebb kristályok egyike. Nem véletlen, hogy a keleti kultúrák és vallások hatalmas tiszteletben tartják ezt a követ. Hitrendszerük szerint hatalmas, évmilliókra visszanyúló isteni, előző korok, civilizációk és különböző világok tudatosságát tartalmazza magában. Egy átjáróként tud szolgálni a mi világunk és más világok, létsíkok között. Nagyon erős nyugalmat áraszt magából, segítségével elérhetjük a lelki béke tökéletes állapotát. Távol tart minden negatív rezgést és energiát, de nagyon erősen vonzza a szerencsét és a jólétet. Használatával a gondolatok tisztulnak, egyszerűbbek mégis sokkal igazabbak és helyesebbek lesznek.  A spirituális képességeket felerősíti és serkenti. Képes felébreszteni az előző életek bölcsességét és tudását, összekapcsol az égi világgal. Fizikai szinten segít a vesék működésében, a bőrproblémákon, újjáéleszti a sejteket, energiával és erővel látja el a testet, a termékenységre kifejezetten jó hatással bír, egyensúlyban tartja a test folyadékháztartását. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!