Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sárkány ér achát marokkő - csepp csiszolat

1.200 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 1 - 2 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.200 Ft

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

Az achátok egy különleges változata a sárkány ér achát. Nagyon erős energiákkal rendelkezik, mely ősi bölcsességében és a sárkányoktól való eredeztetésében is megmutatkozik. Nevét arról kapta, hogy megjelenése, olyan mintha egy sárkány pikkelyes bőre lenne. A mitológia szerint minden darabban egy sárkány lehelete rejtőzik. Az egyik legerősebb spirituális fejlesztő kő, mely segít szembenézni a belső démonokkal és sötét oldallal. Kiválóan tisztítja a finomtesti energiákat minden olyan diszharmonikus rezgéstől, ami nem segít a fejlődésben. Fizikai szinten nagyon jó hatással van a légzőszervekre, az agyra és a test hőháztartására. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!