Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Shungit elektroszmog elleni korong

IN
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: shungit

Öntapadó

Méret: 2 cm

Származási hely Oroszország

Elérhetőség: 28 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az emberi testet körülvevő bioenergetikai mező elektromágneses jellegű. A különböző elektromos készülékből, telefon, laptop, wifi, TV, stb. származó káros elektromágneses szmog gyengíti a tesz bioenergiáit. Ezek a sugárzások képesek betegségeket okozni a testben is. A shungit képes a káros elektromágneses sugárzást kiegyenlíteni és ezáltal mentesül a test az őt érő káros sugaraktól.

A shungitot a Földkeletkezés bölcsességével megáldott kőként tartjuk számon. Úgy tartják, hogy a szerves és tudattal rendelkező élet kialakulásában hatalmas szerepe volt. Annyira összetett kristályról beszélünk az esetében, hogy magában hordozza a periódusos rendszerben lévő összes anyagot. ebből is adódik, hogy az intenzív energiák, melyek áramolnak belőle, nem minden esetben könnyen befogadhatóak. Hatalmas védelmező energiákkal rendelkezik, még az elektromágneses sugárzást is megszünteti. A különböző lelki, szellemi, mentális és érzelmi sérüléseket és szennyeződéseket feloldja és elvezeti. Érzelmi egyensúlyt teremt, megszünteti a hullámzó kedélyállapotot, tudományosan igazolt, hogy bárminemű mérgező vagy szennyező anyagot képes felszívni és mentesíteni káros hatásaitól. Fizikai szinten segít a fejfájás, az immunrendszer, a vírusfertőzések, a meghűlés, az anyagcsere, a kiválasztó szervek, a gyulladás, a szív és érrendszer, a gyomor, az asztma, a diabétesz, az ízület, az autoimmun betegségek, az impotencia esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!