Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Shungit víztisztító - nyers

IN
1.490 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: shungit

Méret: 0,5 - 10 mm, 200 g kb.

Származási hely Oroszország

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.490 Ft
Menny.:
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A shungitot a Földkeletkezés bölcsességével megáldott kőként tartjuk számon. Úgy tartják, hogy a szerves és tudattal rendelkező élet kialakulásában hatalmas szerepe volt. Annyira összetett kristályról beszélünk az esetében, hogy magában hordozza a periódusos rendszerben lévő összes anyagot. ebből is adódik, hogy az intenzív energiák, melyek áramolnak belőle, nem minden esetben könnyen befogadhatóak. Hatalmas védelmező energiákkal rendelkezik, még az elektromágneses sugárzást is megszünteti. A különböző lelki, szellemi, mentális és érzelmi sérüléseket és szennyeződéseket feloldja és elvezeti. Érzelmi egyensúlyt teremt, megszünteti a hullámzó kedélyállapotot, tudományosan igazolt, hogy bárminemű mérgező vagy szennyező anyagot képes felszívni és mentesíteni káros hatásaitól. Fizikai szinten segít a fejfájás, az immunrendszer, a vírusfertőzések, a meghűlés, az anyagcsere, a kiválasztó szervek, a gyulladás, a szív és érrendszer, a gyomor, az asztma, a diabétesz, az ízület, az autoimmun betegségek, az impotencia esetén.

Felhasználás javaslat: Folyó víz alatt alaposan mossa át a shungit darabokat. Majd helyezze a taszításhoz használni kívánt kancsóba, edénybe. (Tipp: a legjobb, az üveg, kerámia, fém vagy kő edények. Lehetőség szerint műanyag edényt ne használjunk hozzá!) Arányában 100g shungithoz 1 liter vizet öntsünk, majd hagyjuk állni legalább 10-12 óráig, de legfeljebb 24 óráig. Az így megtisztult vizet lehet fogyasztani, főzéshez, mosdáshoz használni. A shungit kristályokat érdemes 5-6 havonta cserélni, hogy a maximális tisztítási hatás legyen elérhető velük.

Figyelmeztetés: Kisgyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó! A shungit kövek közvetlen lenyelése tilos és kerülendő. Szükség esetén szűrje meg a tisztított vizet. Amennyiben egyéni érzékenysége, intoleranciája lenne a shungittal vagy annak bármely összetevőjével szemben, úgy ne használja!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!