Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sítalp füstölőtartó - Élet virága

ETA
590 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: barna, arany

Méretek: 25 x 4 cm

Anyaga: bambusz

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Minta
590 Ft

Leírás és Paraméterek

Hagyományos stílusban elkészített, egyszerű mégis mutatós bambusz füstölőpálcika tartó. A tartó kellemes sötét mázzal lett kezelve és a motívumokat aranyfestékkel vitték fel rá. Használata által a pálca égése során keletkezett hamu nem szóródik szét, hanem a tartón marad, így könnyebb lehet azt eltávolítani. Japán pálcák is égethetőek benn, azonban kúpok égetése nem ajánlott rajta.

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!