Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Smaragd marokkő

POE
3.900 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 3-4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.900 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

smaragd a türelem és a dolgok beindításának csodálatos köve. Magában hordozza a szellem, a boldogság, a családi harmónia, a jólét és az öröm energiáit. Kifejezetten ajánlott a párkapcsolati egyensúly fenntartása érdekében. Képes harmóniát fenntartani a fizikai, szellemi és érzelmi területek között. Használata erősíti a spirituális képességeket, fejleszti a harmadik szemet, a szellemi és asztrális sík bölcsességét összegyűjti és átadja használójának. Képes a tudattalan és az egyszerű negatív varázslatoktól és mágiáktól megvédeni. Az egyéniség fejlődését erősíti és segít, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle. A bölcsesség köveként fokozza az igazságérzetett, az elfogadást és elengedést tanít. Felszínre hozza azon előző életbeli emlékeket és képességeket, melyek segítségünkre lehetnek a mostani életünkben. Fizikai szinten támogatja a fertőzések leküzdését, az arcüreg, tüdő, szív, torok, gerincoszlop, izmok és a szemek betegségeit kezeli. Méregteleníti a szervezetett, főként a májat, cukorbetegség esetén is ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!