Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sólyom szobor zsírkő

IN
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: natúr (vegyes)

Anyaga: zsírkő

Méret: kb. 7,5 - 8 cm

Származási hely Peru 

Az ár 1 darab csiszolatra vonatkozik.

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A zsírkő az egyik legpuhább természetes kőzet, mely a világ számos pontján megtalálható. Alkalmazzák megmunkált dísztárgyak, spirituális, szertartási és vallási eszközök alapanyagaként, de megtalálható textil és gumi gyártás alapanyagai között, kozmetikumokban, gyógyszerekben és még az élelmiszeripar is használja. Azoknak, akik a spirituális utat járják az energetikai tulajdonságai sokkal figyelemre méltóbbak. Alkalmazkodó és kiegyenlítő kőzetként szokás hivatkozni rá. Képes a nagyon erőteljes energiákat lecsillapítani és egy finom, egyenletes rezgést létrehozni belőle. A különböző tárgyakból elszívja a nem kívánatos negatív rezgéseket, képes azokat megtisztítani és ezt követően leadni magából. A különböző elektroszmog és földsugárzásokat gyengíti. Megmunkálása során, ha univerzális ősi szimbólumokkal látják el, akkor azok erejét megsokszorozza és magába szívja, ezzel képessé válik azok tulajdonságait felhasználni.

Fontos, hogy a sólyom nem össze tévesztendő a sassal, mint jelképpel. A sólyom a vallási és mitológiai történetekben, hitvilágban sokkal fontosabb jelkép, mint a sas. Úgy tartják, hogy a sólyom az ősök szellemét hivatott jelképezni. Az egyiptomi kultúrában a sólyom, mint jelkép, magával Hórusszal azonos, így az ő tulajdonságaival rendelkezik. A sólyom a spirituális képességek, bölcsesség, lelki látásmód, vezetői erő, tudatosság és hatalom szimbóluma. Jelképezi az összeszedett figyelem, fókusz, elszántság és a sorba vetett bizalmat. Sikert hozza magával. Mint repülő élőlény a levegő elemmel hozható kapcsolatba, így a tudás és a tudatosság, a logikus, de nem földhözragadt, gondolkodást jelképezik. A függetlenség, a szabadság, a keretekből való kitörést segíti elő, hogy mindenki azt az életutat tudja élni mely számára a legtökéletesebb. Segít a személyes tapasztalatokból származó tanulás és megélésekben rejlő fejlődés felismerésében. Felszabadíthat a negatív gondolkodásmódtól, hogy teret engedhessen az elme az univerzum végtelen bölcsességének. Megszünteti a régi mintákat és már nem segítő, építő reflexeket, beidegződéseket. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!