Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sólyomszem marokkő - csepp csiszolat

990 Ft
Légy te az első!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: 2,5-3 cm kb., 10-15g

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
990 Ft

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A sólyomszem a Földi és az égi energiák egyesítésének és a tökéletes földelés erejének a köve. A fizikai testet erővel látja el és aktiválja azt. A tisztánlátás egyik legalapvetőbb támogatója, hatalmas energiákkal fejleszti a spirituális képességeket. A gyökércsakrát kiválóan tisztítja és tölti, segít a jólétet bevonzani az életbe. Az akadályozó viselkedési minták, az önkorlátozás és a negatív gondolkodás felszámolására sarkall. Elősegíti a felelősség vállalást, az élet irányításának kézbevételét, a dolgok magasabb szintű megfigyelését. Az elnyomott és elzárt érzelmeket és érzéseket a felszínre hozza, legyen az egy előző életből megmaradt blokk. Rendszeres használata a harmadik szemet segít felnyitni és a látói képességeket fejleszti. Fizikai szinten segít a szem, a látóidegek, a lábak, a belek, az idegrendszer betegségein.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!