Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sri Chinmoy - Megbocsátás

Madal Bal Kft.
1.300 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Sri Chinmoy - Megbocsátás

Madal Bal, Budapest, 2018

112 oldal, ISBN: 9789639793590

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.300 Ft

Leírás és Paraméterek

Emberi életünk során gyakran elkerülhetetlenül is hibákat vétünk, néha tudatosan, néha legjobb szándékunk ellenére. A könyv útmutatást kínál, hogyan keressük az isteni megbocsátást, hogyan világosítsuk meg múltunkat, megszabadulva annak terhétől, hogyan kezdjünk tiszta szívvel, lelkiismerettel és reménnyel egy új életet.

Részletek a könyvből:
Csak két csodát
Érdemes látni:
A szeretet csodáját
És
A megbocsátás csodáját.

Hogyan lehet jó meditációnk reggel, ha este nagyon rossz tudattal feküdtünk le?

A jó meditációnk nem attól függ, hogy mit tettünk tegnap. A Legfelsőbb minden éjjel megbocsát nekünk amíg alszunk. Ha nem így lenne, nem is küzdenénk azért, hogy másnap reggel felkeljünk. Azt mondanánk: ,,Felesleges ma megpróbálnom meditálni, hiszen tegnap olyan istentelen voltam. Hadd aludjak csak!’’ Isten Megbocsátása megadja nekünk a képességet, hogy másnap jól meditáljunk. Az Ő Megbocsátása feltétel nélküli.

Isten éjjel kiüríti fogékonyság-edényünket, hogy reggel fel tudjuk tölteni magunkat az Ő isteni Fényével. Ez az alvás spirituális oka. És ezért kell mindig korán reggel meditálnunk mielőtt belekezdenénk mindennapi tevékenységeinkbe. Ha meglesz az a spirituális képességünk, hogy saját magunk ki tudjuk üríteni belső edényünket, és megidézzük a Legfelsőbb Fényét, akkor le tudjuk majd küzdeni az alvást.

Milyen fő tulajdonságokra van szükségem ahhoz, hogy elérjem a boldogság állapotát?

A két legfontosabb tulajdonság, amivel rendelkezned kell, az a hála és a megbocsátás. Hálát kell érezned a Legfelsőbb Úr iránt azért, hogy spirituális életet élsz. És a megbocsátás erejével kell rendelkezned mások iránt, bármennyit is kritizáljanak téged, vagy bármennyi rosszat mondjanak is rólad. E két isteni valóságtól igazi boldogságot nyersz, és a boldogságodban rejlik a fejlődésed.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!