Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szárdonix marokkő

1.390 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 3 - 4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.390 Ft

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

Szardonixot az erő, a védelem, a hatalmasság kövének is szokták nevezni. Használatával megtalálhatjuk létezésünk aktuális értelmét, segít arra az útra találni, melyen elérhetjük a kiteljesedést. Az élet össze területén képes stabilitást létrehozni és biztonságos mederbe terelni. Párkapcsolatokban képes az esetleges harmadik fél jelenlétét megszüntetni és segít újra egymásra találni. Erősebbé teszi a személyiséget és feléleszti az akaraterőt. Megszünteti a depressziót és a bizonytalanságot az életben. Fizikai szinten jótékonyan hat a tüdő, a csontok, a sejtanyagcsere, az immunrendszer, a méregteleintés, a tápanyag felszívódás, vízháztartás, dobhártya, látás, szaglás problémái esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!