Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szelenit Hold lámpa

IN
22.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: szelenit

Méret: kb. 25 cm

Származási hely Marokkó 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
22.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A szelenit a tiszta tudat és a közvetlen angyali minőséggel való kapcsolat köve. Közvetlenül a személyes fénytesthez kapcsolódik, annak energiáit harmonizálja és a földelésben egyensúlyt teremt. A nyugalom és a türelem köve, elcsendesíti az elmét és a tudatot, segít a meditációkban és a spirituális tevékenységekben. A kő maga ősinek számít, azonban a megújulás energiáival látja el használóját. Védelmi szerepét érdekesen fejti ki, mivel nem elhárítja a problémákat, hanem segít felismerni őket és megérteni miért történnek meg. Ezáltal a védelme inkább a megértésen mintsem a hárításon alapszik. Kiválóan tisztítja a teret fizikai és energetikai szennyeződésektől egyaránt, az aurából képes elvezetni a nem kívánatos rezgéseket, entitásokat. Magában hordozza, mint egy feljegyzésképpen mindazt, ami a világban megtörtént, a személyes fejlődés is visszakövethető és értelmezhető segítségével. Rendszeresen használva erősíti a jövőbelátás képességét. Fizikai szinten segít a gerincoszlop, a kötőanyagok, a csontozat, a fogak, az epilepszia, vérmérgezés okozta problémákon. Kismamáknak szoptatás idején remek társ.

A Hold négy fázisa;

A Hold körülbelül 29 napos ciklusban kering a Föld körül. Ebben a holdciklusban négy fázist azonosítanak: újhold, növekvő Hold, telihold és fogyó Hold. Az újhold  az a pillanat, amikor a Hold alig látható a Földről, az új holdciklus kezdete. Azt a fázist, amikor a Hold nap által megvilágított felszíne lassan megnövekszik, növekvő holdnak nevezzük . Teliholdkor  a Hold közvetlenül a Föld mögött van a Naphoz képest, így a Föld felé eső oldalát teljes egészében a nap világítja meg. A Holdnak 29 napra van szüksége ahhoz, hogy átmenjen a hold négy fázisán. Tehát körülbelül havonta egyszer láthatunk teliholdat a Földről. A  fogyó  holdfázisban a nap a Hold felszínének több mint felét süti, és a holdnak ez a megvilágított része fokozatosan csökken.

A holdciklus és Te;

Nyilvánvaló, hogy a Hold befolyásolja az életet bolygónkon. Az apályt és a dagályt például a Hold gravitációja okozza, amely „húzza” a Földet. Testünk életenergiájának áramlása is a hold ritmusára mozog. Sok természeti vallás és spirituális hagyomány már generációk óta használja ezt a bölcsességet. Például az újhold jó alkalom valami új elkezdésére. Növekvő hold alatt az energia növekszik, növekedés van. Jó fázis tehát például egy új terv elindításához. Telihold után az energia csökken, ez egy jó szakasz a fogyáshoz vagy a pusztító szokások megszüntetéséhez. Nincs „jó” vagy „rossz” holdfázis. A trükk az, hogy tanulj meg haladni az áramlással, és meg fogod tapasztalni, hogy a harmónia és az egyensúly megnő az életedben. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!