Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Személyes szolgáltatásaink

Cégünk nem csak kiváló minőségű termékek széles skáláját nyújtja vásárlói részére, hanem partnereink lévén profi szakaemberekkel biztosít a test-lélek-szellemnek szóló személyes szolgáltatásokat.

Mélyebb és átfogóbb elemzések, szaktanácsadások, kezelések, oldások, sbt. szükségessége esetén szívesen kötjük össze a megfelelő terapeutával vásárlóinkat. Tanácsadó partnereink magasan képzett elismert személyek, kik több vényi tapasztalattal a hátuk mögött biztos segítő kezet tudnak nyújtani. A megbeszélések többségében az terapeuta személyes rendelőjében zajlik, azonban mind a két szaküzletünk rendelkezi erre a célra kialakított tanácsadó szobával. A pontos helyszín megbeszélés alapján az érintett terapeuta határozza meg.

További információért keressen telefonon, a 06/30-940-1336-os telefonszámon ( viberen és messengeren is megtalálsz) vagy e-mailben a hszien.kft@gmail.com címen.

Elakadtál és kellene egy-két kedves szó, ami segít abban, hogy új erőt meríts, hogy megtaláld azt, ami újra visszahoz a kellemes egység állapotába? Keres minket bátran! Mi érted/értetek vagyunk!

Az alábbi árlista tájékoztató jellegű, mely Virizlai Richárd személyes szolgáltatásira vonatkozik!

Személyre szabott rezgés ékszer-talizmán készítése
Életviteli tanácsadás 6 000 Ft /óra
Tarot kártya javaslás 6 000 Ft /óra
Cigány kártya javaslás 6 000 Ft /óra
Angyalkártya javasláa 6 000 Ft /óra
Sorselemzés 6 000 Ft /óra
Kezelőjós felmérés és javaslás 6 000 Ft /óra
Sorselemzés 6 000 Ft /óra
Aromaterápiás tanácsadás 7 000 Ft /óra
Az aromaterápiás tanácsadás nem tartalmazza az esetleges illóolajok vagy azok keverékeinek a díját. Ez egyedileg kerül kiszámításra a szükséges olajok típusa és mennyisége alapján.
Csakra tiszítás és harmonizálás 7 000 Ft /óra
Párkapcsolati tanácsadás 7 000 Ft /óra
Egyéni meditációs gyakorlatok 7 000 Ft /óra
Oldások 7 000 Ft /óra
Átok-, rontás-, szemmel verés levétel 7 000 Ft /óra
Előző élet utaztatás 7 000 Ft /óra
Atlantiszi gyógyászat 7 000 Ft /óra
Angyal kommunikáció és gyógyítás 7 000 Ft /óra
Kristálygyógyászati kezelés és tanácsadás 7 000 Ft /óra
Craniosacrális Biodinamikai kezelés 7 000 Ft /óra
Háztisztítás, negatív energia elvezetés 17 000 Ft /alap ár
A háztisztítás díjazása tartalmazza a szükséges szertartási eszközök és anyagok költségét. A díjazás nem tartalmazza a kiszállási díjat. Ennek pontos meghatározása az egyeztetés és megbeszélés során történik.
A személyes szolgáltatások között felsorolt lehetőségek nem minősülnek orvosi, gyógyászati vagy pszichoterápiás kezeléseknek vagy gyógymódoknak. Vallási, hitrendszerbeli meggyőződések alapján, a lélek és a közérzet javítását szolgálják.  Nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést és nem beszél le egyetlen orvosi kezelésről vagy gyógymódról sem.

 

 

blog comments powered by Disqus