Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szent Antal - Szent Kristóf kulcstartó

Fehér Kegytárgy
1.690 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: fém

Mérete: 8,5 cm

Származási ország: Olaszország

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

8,5 cm hosszú, fém, fényes, ezüst színű kulcstartó, melyen az érem mérete 3,5 cm. A kulcstartó fémötvözetből készült és a felületkezelési eljárás során kapta a fényes nikkel bevonatot. Az érem egyik oldalán Szent Antal karján a gyermek Jézussal látható, míg a másik oldalán Szent Kristófot találjuk vállán a gyermek Jézussal, kezében bottal.

Páduai Szent Antal ferences rendi szerzetes, teológus, a katolikus egyház egyik legnépszerűbb szentje. Antal, aki a legenda szerint karján hordozta a kisded Jézust és prédikált a Brenta folyó halainak, 35 esztendős korában fejezte be példamutató életét.

Szent Kristóf az utazók védőszentje. A legenda szerint, miután Kristófnak sem a máglya tüze, sem az izzó sisak nem ártott, kirendeltek négyszáz katonát, hogy nyilakkal célba vegyék, de a nyilak egy kivételével megálltak a levegőben. Az az egy a bíró szemébe repült. Végül lefejezték Kristófot, de még a vérében is erő volt: meggyógyult tőle a bíró szeme.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!