Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szent Kristóf - Csodás Mária kulcstartó

Fehér Kegytárgy
1.690 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: fém

Mérete: 8,5 cm

Származási ország: Olaszország

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

8,5 cm hosszú, fém, fényes, ezüst színű kulcstartó, melyen a kerek érem átmérője 3 cm. A kulcstartó fémötvözetből készült és a felületkezelési eljárás során kapta a fényes nikkel bevonatot. A kerek érem egyik oldalán a Csodás érmen is lévő Boldogságos Szűz Mária látható, míg a másik oldalán Szent Kristófot találjuk vállán a gyermek Jézussal, kezében bottal.

Szent Kristóf az utazók védőszentje. A legenda szerint, miután Kristófnak sem a máglya tüze, sem az izzó sisak nem ártott, kirendeltek négyszáz katonát, hogy nyilakkal célba vegyék, de a nyilak egy kivételével megálltak a levegőben. Az az egy a bíró szemébe repült. Végül lefejezték Kristófot, de még a vérében is erő volt: meggyógyult tőle a bíró szeme.

A csodás érem előlapjának képe a Boldogságos Szűz Mária földgömbön álló alakja. Kezéből sugarak indulnak ki, lábával egy kígyó fejét tapossa. Körirata: „Ó, bűn nélkül fogantatott Szűz Mária, könyörögj érettünk, kik hozzád menekülünk!”.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!