Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Szepes Mária - A tibeti orgona

Ár:
3.290 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Szepes Mária - A tibeti orgona

Az emberi képességek határtalansága 

Édesvíz kiadó, 2016

223 oldal, ISBN: 9789635295685

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Forgalmazó: Édesvíz Kiadó
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás és Paraméterek

A világhatalomért folyó harcban csak azok győzhetnek, akik a képességeiket a felsőbb jó szolgálatába állítják. A jó és a rossz küzdelmében kibontakozik a tudás és a gondolat erejének határtalansága, mely tökéletes fegyverré kovácsolódik az emberiségre irányuló csapás megakadályozása érdekében.

 

„A XXI. században vagyunk, ahol a népesség száma tizenkétmilli­árd. A Föld ökológiai egyensúlya teljesen felborult. A levegőszennyezés üvegházhatása megolvasztja a Sarkok jégsapkáit, így új özönvíz fenyegeti az emberiséget. E vészhelyzetben ülnek össze a Terra legkiválóbb tudósai a stockholmi konferencián, hogy csak a saját érdekeiket védőkkel szemben kikényszerítsék az emberiség létfeltételeinek megmentését. Az egyik felszólaló ellen, aki a Földet sújtó problémákért egy titokzatos személyt okol, merényletet követnek el, melynek során megmérgezik. A konferencián kialakult zűrzavarban a Föld színéről eltűnnek bolygónk legkiválóbb tudósai. A kozmoszban is­meretlen hovatartozású, megközelíthetetlen űrerőd kering, mely Hámán professzor főhadiszállása. A professzor univerzális géniusz, de valójában egy gátlástalan őrült, aki gyilkos eszközökkel törekszik világhatalomra.

Az elmezavarodott professzor karmai közül csak gondolataik összeforrása ad lehetőséget a menekülésre a fogvatartottak számára. Vajon sikerül-e a ragyogó elmével rendelkező foglyoknak a tibeti orgona segítségével megmenteni az emberiséget a pusztító kataszt­rófától? Elkerülheti-e az őrült tudós, hogy szembenézzen lelkiisme­retével, Önmaga hátborzongató tükörképével?”

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!