Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szeptária marokkő

1.190 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 3 - 4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.190 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A szeptária magában hordozza a kalcedon, kalcit és az argonit tulajdonságait és erejét. A szertartással, recitálással, szeánszokkal vagy rituálékkal történő gyógyítást felerősíti. Egyensúlyt hoz létre az érzelmek és a gondolatok között. A bennünk kavargó ötleteket segít megfogalmazni, majd azoknak megvalósítási tervét létrehozni, végül meg is valósítani őket. A csoportos közös munkát és összetartást támogatja, segít megnyílni és kommunikálni akár nagyobb embertömeg előtt is. A mélyen rejlő blokkokat felszínre hozza és segít azokat fokozatosan és könnyedén feloldani. Fizikai szinten jó hatással van a bőrproblémák, az anyagcsere, a sejtmemória, a kinövések, duzzanatot, daganatok kezelésére, a szezonális depresszió megszüntetésére, a vér, a vesék és a szív működését támogatja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!