Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szeptária tojás II.

IN
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: szeptária

Méret: kb. 6,5 - 7 cm

Származási hely Madagaszkár 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Tojás forma - Ezek az ásványok képesek elszívni és magukba zárni a nem kívánt energiákat. Majd ezeket átalakítva a tiszta és egészséges rezgésekkel feloldani a blokkokat.

A szeptária magában hordozza a kalcedon, kalcit és az argonit tulajdonságait és erejét. A szertartással, recitálással, szeánszokkal vagy rituálékkal történő gyógyítást felerősíti. Egyensúlyt hoz létre az érzelmek és a gondolatok között. A bennünk kavargó ötleteket segít megfogalmazni, majd azoknak megvalósítási tervét létrehozni, végül meg is valósítani őket. A csoportos közös munkát és összetartást támogatja, segít megnyílni és kommunikálni akár nagyobb embertömeg előtt is. A mélyen rejlő blokkokat felszínre hozza és segít azokat fokozatosan és könnyedén feloldani. Fizikai szinten jó hatással van a bőrproblémák, az anyagcsere, a sejtmemória, a kinövések, duzzanatot, daganatok kezelésére, a szezonális depresszió megszüntetésére, a vér, a vesék és a szív működését támogatja. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!