Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szerencsehozó Béka szélcsengő

ES
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: bronz

Anyaga: réz

Méretek: 35 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Kellemes csilingelő hangú fém Béka szélcsengő. A alkotórészei bronz és réz színűek, ezzel megidézve az ősi buddhista kultúra világát és misztikumát. A hagyomány úgy tartja, hogy a szélcsengők, főleg ha az kagylóból, fából, bambuszból, kristályból vagy rézből készült távoltartja a rossz szellemeket.

Használható kül- és beltéren egyaránt.

Nagyon sok kultúra, vallás és hitrendszer alkalmazta régen és most is a béka szimbólumát. Két őselemi jelképpel rendelkezik, mivel kétéltű állatról beszélünk, rendelkezik a víz és a föld mágiájával egyaránt. A hosszú élet egyik fontos jelképe, az átalakulás a magasabb szintre való fejlődés fontos támogatója. Erős jelképe a rossz berögződések, viselkedési minták, szokások levetkőzésesnek és azokon való túlnövésnek.

Főleg a keleti kultúrában a nő az az a yin minőséget, sőt akár magát a Holdat is jelképezi. Ezáltal termékenységet, jólétet, fellendülést hoz magával. Többségében aranyon vagy pénzérmén ül, esetleg a szájában van. Az energiák megfelelő bevonzásához a legjobb, ha a laks/ház/üzlet/stb. a főbejárat közelében helyezzük el, vagy az a dél-keleti részen. Az is kifejezetten jó, ha egy üzletben a pénztárgépnél tesszük ki úgy, hogy az béka feje a bejáratra nézzen, de ezt lehet otthonunkban is széf mellé elhelyezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!