Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szerencsehozó Buddha Pagoda szélcsengő

ES
2.990 Ft
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Kellemes csilingelő hangú fém Buddha Pagoda szélcsengő. A alkotórészei bronz és réz színűek, ezzel megidézve az ősi buddhista kultúra világát és misztikumát. A hagyomány úgy tartja, hogy a szélcsengők, főleg ha az kagylóból, fából, bambuszból, kristályból vagy rézből készült távoltartja a rossz szellemeket.

Használható kül- és beltéren egyaránt.

Maitréja az eljövendő idők Buddhája. Nagyon fontos a kéz és testtatása, az esetleges eszközök melyeket magánál tart, hajviselete. Az eljövendő Buddhát már most nevén lehet nevezni, hiszen Maitréjának fogják hívni. A szent írások szerint majd akkor fog eljönni a földre, amikor már nem fogják ismerni a dharmát, és saját erejéből éri el a Buddha tudatossági szintjét.

 Ábrázolásokon teltebb, pockos jókedvű figuraként van megjelenítve. Ha csak ránézünk, láthatjuk, hogy árad belőle a jólét, a boldogság, az öröm, a szerencse. A hagyományok szerint, ha megsimogatjuk a pocakját vagy a fülét, akkor a szerencsét a saját életünkbe is átvesszük. Érdemes azonban figyelni az egyéb kis részletekre az ábrázolásban. Azok a változatok melyek az égnek tartják a kezüket, vagy az ég felé mutatnak bármilyen szent tárgyat akkor a győzelmet, a sikeres energiák bevonzását és az égieknek való felajánlást jelképezi.

Aranyrög; a gazdagság jelképe

Pénz, pénzsor, pénzkupac; jólét, szerencse

Batyu; egészség

Vándorbot; új lehetőségek, új energiák, változás

Napernyő; egészség

Legyező; új energiák, változás, egészség

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!