Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szerencsehozó Feng Shui békaoltár

ES
2.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: arany

Méretek: 5 x 12 cm

Anyaga: gyanta

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Nagyon sok kultúra, vallás és hitrendszer alkalmazta régen és most is a béka szimbólumát. Két őselemi jelképpel rendelkezik, mivel kétéltű állatról beszélünk, rendelkezik a víz és a föld mágiájával egyaránt. A hosszú élet egyik fontos jelképe, az átalakulás a magasabb szintre való fejlődés fontos támogatója. Erős jelképe a rossz berögződések, viselkedési minták, szokások levetkőzésesnek és azokon való túlnövésnek.

Főleg a keleti kultúrában a nő az az a yin minőséget, sőt akár magát a Holdat is jelképezi. Ezáltal termékenységet, jólétet, fellendülést hoz magával. Többségében aranyon vagy pénzérmén ül, esetleg a szájában van. Az energiák megfelelő bevonzásához a legjobb, ha a laks/ház/üzlet/stb. a főbejárat közelében helyezzük el, vagy az a dél-keleti részen. Az is kifejezetten jó, ha egy üzletben a pénztárgépnél tesszük ki úgy, hogy az béka feje a bejáratra nézzen, de ezt lehet otthonunkban is széf mellé elhelyezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!