Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szerpentin marokkő - kicsi

Phoenix
700 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 2-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
700 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A szerpentin segít egy állandó és stabil földelést fenntartani, segít a meditációs gyakorlatokban és a spirituális fejlődésben. A teljes csakra rendszerre jótékonyan hat, tisztítja és tölti, a koronacsakrát képes nyitottabbá tenni és ezzel még magasabb energiákat beengedni. A kundalinível történő munkát is serkenti, általa könnyebben lehet felébreszteni, fenntartani és megismerni ezt a csodás energetikai minőséget. Képes áttörni a falat a jelenlegi és előző életek között, hogy az ott megszerzett tudással tovább dolgozhassunk ebben az inkarnációban, de nem enged át semmi olyat, amit nem képes a használója elfogadni, helyén kezelni vagy egészségesen használni. Egyensúlyt teremt a szellemi és érzelmi állapotokban, támogatja az öngyógyítást minden szinten, erősíti az élet személyes irányításának érzését és felismerését. Fizikai szinten segít a mérgezések, a vér, az ásványi anyagok felszívódásában, cukorbetegség, az epe betegségein.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!