Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szerpentin - roppantott hegyikristály fülbevaló

Hszien Kft.
1.390 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 2,5 cm

Ásványok: szerpentin, hegyikristály

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.390 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A szerpentin segít egy állandó és stabil földelést fenntartani, segít a meditációs gyakorlatokban és a spirituális fejlődésben. A teljes csakra rendszerre jótékonyan hat, tisztítja és tölti, a koronacsakrát képes nyitottabbá tenni és ezzel még magasabb energiákat beengedni. A kundalinível történő munkát is serkenti, általa könnyebben lehet felébreszteni, fenntartani és megismerni ezt a csodás energetikai minőséget. Képes áttörni a falat a jelenlegi és előző életek között, hogy az ott megszerzett tudással tovább dolgozhassunk ebben az inkarnációban, de nem enged át semmi olyat, amit nem képes a használója elfogadni, helyén kezelni vagy egészségesen használni. Egyensúlyt teremt a szellemi és érzelmi állapotokban, támogatja az öngyógyítást minden szinten, erősíti az élet személyes irányításának érzését és felismerését. Fizikai szinten segít a mérgezések, a vér, az ásványi anyagok felszívódásában, cukorbetegség, az epe betegségein.

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!