Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szivárvány fluorit marokkő

Hszien Kft.
1.390 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.390 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A fluorit pszichikai szintű támadások elleni egyik legerősebb védelmező kristály. Segít felismerni a külső behatások, manipuláció és irányítás negatív rezgéseit és forrását. Segít stabillá és erőssé tenni az aurát. Hatásos elektroszmog ellen, annak káros energiáinak semlegesítésére. Segít megszüntetni a káoszt, a rendezetlenséget. Erősen fokozza az intuitív képességeket, megérzéseket és az előítélet mentességet is. A tudatot összekapcsolja az univerzális gondolkodással. A fejlődés egyik legerősebb köve. Az agyi működés egyik legnagyobb segítője, így érdemes tanulás, ismeretszerzés, vizsgák idején segítő társnak választani. Mentesíti az elmét a különböző illúzióktól és tévképzetektől. Egységes harmóniát teremt a gondolkodás, az érzések és a spirituális megélések között. Fizikai szinten segít a fertőző betegségek leküzdésében és távoltartásában. A fogproblémák, a csontozati sérülések - megbetegedések, sejtszintű elváltozások, DNS zavarok kezelésére is kiváló. Az ízületi panaszokat segít megszüntetni, rugalmassá teszi azokat. A bőrbetegségek esetén is kiválóan alkalmazható, legyen az gyulladással vagy kiütéssel járó probléma. A szexuális libidóra is jótékonyan hat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!