Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szivárvány obszidián medálos nyaklánc

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: szivárvány obszidián 

Méretek:

Medál - 14 cm

Nyakrész - 96 cm-ig szabadon bővíthető

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A szivárvány obszidián a legfinomabb rezgésekkel és energiával rendelkező kő az összes obszidián közül. Kiválóan erős a védelmet nyújtó képessége és a negatív energia elvezető hatása. Erősen szembesít spirituális énünk valódi kilétével. A régi kapcsolatok miatt lévő sebeket és kötelékeket feloldja és gyógyítja. Az aurából kivon minden stresszt és nemkívánatos rezgést. Közvetlen kapcsolatot termet a Felemelkedett Mesterekkel.

Az obszidián egy határtalan és korlátok nélküli kő, ennek köszönhetően gyorsan és erőteljesen hat. Erős védelmi energiákkal rendelkezik, elvezett minden negatív hatást. Belső munkálatok alkalmával első osztályú társ, hiszen a felszabaduló energiákat magába szívja és tiszta fény energiává alakítja. Spirituálisan erős fejlődés segítő hatása van, képes a lelket felemelni. Oldja a lelki blokkokat és a traumatikus sebeket. Fizikai szinten segíti az emésztési rendszert, a méregtelenítést, ízületi problémákat, idegfeszültséget, keringési zavarokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!