Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Szugilit

A Szugilit ( Sugilith ) ritka mangántartalmú ásvány - féldrágakő, első előfordulása Japán, ahol pici kristályokat találtak, majd nagy tömegű előfordulására Namíbiában építettek bányát. Színei változatosak, vörösesbarna, ciklámenlila, feketéslila, sárgásbarna, szürkéslila és fekete, mind attól függ, hogy mennyi bennük a mangántartalom. A legkeresettebb színe a lila, ebből viszonylag kevés van és az ékszeripar igen magas árat képes érte fizetni. Ezért ritka és drága Magyarországon is. Tömör szerkezetű, foltos színeloszású, fényes felületűre lehet csiszolni. Mint ritka féldrágakövet, ezt is utánozzák - hamisítják lilásra festett gránitkőzettel vagy egyszerű színű, festhető szerpentinekkel. Ezeknek nagyon olcsó az ára és igen gyorsan lemosható a festék róluk.
A Szugilit az új energiás féldrágakövekhez tartozik, az ametiszthez és a csaroithoz kapcsolódik, hármasban erősebben hatnak. A mély önismeret, az intuíció, a megtisztulás és a kiegyensúlyozottság köve. Védelmező kő, szűri a beérkező energiákat, oldja ablokkokat, megnyitja az energiaáramlást, segít az angyalokkal való kapcsolatépítésben. Gyorsítja a regenerációt, erősíti az életerőt. Segíti a tudalatti megtisztulását, a spirituális szeretet és bölcsesség köve.

Rendezés:

Méretek: 1,8cm + akasztó

Ásványok: 100% tisztaságú Szugilit

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Raktáron
10.000 Ft 4.999 Ft