Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Tájkép jáspis csikóhal

IN
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: tájkép jáspis

Méret: 5 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

„Jelentése: jótékonykodás, bajelhárítás

… Figurája a képzőművészetekben már a műkénéi kortól elterjedt, a tenger világának és a tengeristen felvonulásának állandó szereplője. A görög művészetnek különösen az archaikus korában volt rendkívül népszerű eleme: ekkor gyakran szárnya is van, és a tengeristen Poszeidón fogatát húzza. … szimbolikáját tekintve a jótékonykodás és a bajelhárítás feladatát rótták rá.”

forrás: Állatszimbólumtár A-Z, Balassi Kiadó

tájkép jáspis a legmisztikusabb az összes jáspisféle közül. A hagyomány úgy tartja, hogy minden darabjában Gaia egy üzenetet rejtett el, melyet a kő birtokosa, ha megfejt képessé válik a saját jövőjének meglátáshoz. Erős belső munkára sarkalja azokat, akik vele együtt dolgoznak. Előhozza az elnyomott, elfedett vagy éppen figyelmen kívül hagyott összes belső blokkot. Kiválóan kezeli a bűntudat érzését, a féltékenységi hajlamot, az irigységet és az önzőséget. A félelem és az aggódás energiáit elvezeti, helyére magabiztosságot és erőt hoz. Fizikai szinten segít az immunrendszer egészséges működésében és fenntartásában, a vesék, a kiválasztó szervek és a máj működésében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!