Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Talizmán medál - Élet virága, Kreativitás

POE
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: üveg, fém, bőr

Napkő kristállyal

Méretek: 3,6 cm

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Talizmán üvegcse, kiváló minőségű ásványokkal és energiákkal. Használható medálként, autóban, irodában vagy otthonban. Ajánlott minden esetben fellógatni és lehetőség szerint olyan helyen elhelyezni, ahol fény éri. Nincs szükség a tisztításra és töltére, mivel hangolásának köszönhetően minden szükséges energetikai mozgást elvégez saját maga.

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb..

napkő a jókedv és az öröm megtestesítője, erős intuíciókat biztosít. Megmutatja mennyi szépség, boldogság és jó dolog van használójának életében. A kő magában hordja a Nap erejét, melyet képes átadni a testnek és annak minden energiaszintjének. Úgy tartják, hogy közvetlen Fortuna istennőhöz kapcsolódik. Képes leválasztani a mások által ránk helyezett terheket, elvágja a nem kívánatos kötelékeket. Megtanít a saját határaink meghúzására, és segít nemet mondani mások akaratával szemben. Beindítja a megragadt vagy lassan haladó folyamatokat. Kiváló kedélyjavító hatású, a legnehezebb időkben is jókedvvel áraszt el. Segít kapcsolatot teremteni másokkal és olyan embereket vonz be, akik örömet hoznak magukkal. Felold minden elnyomott érzelmet és segít megérteni, feldolgozni őket. Fizikai szinten segít az idegrendszer, a torokgyulladás, gyomor problémák, kifejezetten gyomorfekély, porc és ízületi gondok esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!