Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Talizmán medál - Ganésa, Akadályok leküzdése

POE
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: üveg, fém, bőr

Kék csipke achát kristállyal

Méretek: 3,6 cm

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Talizmán üvegcse, kiváló minőségű ásványokkal és energiákkal. Használható medálként, autóban, irodában vagy otthonban. Ajánlott minden esetben fellógatni és lehetőség szerint olyan helyen elhelyezni, ahol fény éri. Nincs szükség a tisztításra és töltére, mivel hangolásának köszönhetően minden szükséges energetikai mozgást elvégez saját maga.

Ganésa az indiai elefántfejű istenség, aki Shiva és Parvati közös gyermeke. A hindu hitvilág, istenségek panteonjának legkedveltebb tagja. Ganésa teste magát az OM mantrát és az elsődleges kozmikus teremtő hangnak a jelképe. A bölcsességet, az intelligenciát, az értelmet, a magasba törekvést, a teremtést és jó energiákat jelképezi. Ganésát gyakran szokták az „akadályok legyőzője” névvel is illetni, mivel minden olyan akadályt, vagy nehézséget mely a személyes fejlődésedet vagy előrejutásodat akadályozza segít megszüntetni. Azonban fontos, hogy nem veszi el a fejlődési folyamtokból a tanulás és megértés folyamatait. Nagy segítségedre lehet a beállt, megfagyott dolgok elindításában. A célok, tervek megvalósítását merőben támogatja, főleg, ha az nem csak egyéni érdekeket szolgál. Teremtőképességet növeli, mellyel az ő belső útmutatása által, a számunkra legelőnyösebb utat teremthetjük meg magunknak. A gondolkodásunkat és életszemléletünket tisztítja, hogy ne tudjuk akár tudattalanul is bevonzani, megteremteni olyan dolgokat életünkben melyek számunkra nem előnyösek.

A természetesen kék achát nagyon ritka, ereje viszont hatalmas, ezt az angol nyelvű elnevezése is elárulja, ami – Blue Holy, azaz Szent kék. Ritkasága ellenére nagyon szeretik az emberek, így megjelent a mesterségesen megszínezett achátok kék árnyalata, ezek tulajdonságai hasonlóak az eredeti kék acháthoz, azonban lényegesebben gyengébbek. Ereje főként abban rejlik, hogy összeköti a szív és a harmadikszem csakrát, ezzel megteremtve egy magasfokú érzelmi tudatosságot. Így egyszerre képes a használója érzelmei szerint és a spirituális törvényességeknek megfelelően élni az életét. Mivel ereje automatikusan megnyit egy testen kívüli csakrát, az alta major csakrát, így állandó stabil földelést biztosít. Tisztítja ez elmét, a gondolatokat és képes a rosszul beépült információk és tudások felülírását, kijavítását elősegíteni. Az elnyomott blokkok és traumák könnyebben feldolgozhatóak általa. A benne lévő hatalmas tisztító erő kiterjed a karma és a lélek feladataira és megtapasztalásaira. Megszabadíthat az ősi mintáktól és az előző életekben tett fogadalmak, eskük és kötések visszahatásától. Növeli a tiszta lelki erőt és fényt. Fizikai szinten kifejezett jó a fejfájás, migrén, agyműködés, szív, máj, légzőszerveket érintő betegségek esetén.

Az egyik legcsodásabb gyógyító kövek közé tartozik a csipke achát. Nagy, gyengéd energiáival segít a nyugalmat és a belső harmóniát megtalálni és megteremteni. Az összes csakra közül a torokcsakrával van nagyon erős kapcsolatban. Segít megtalálni a magasabb rendű energiákhoz vezető utakat. Segít megszüntetni minden fertőzéssel járó betegséget. Az érzelmek egészséges kezelésében is kiváló társ tud lenni, ezen a területen lévő blokkokat pedig segít feloldani. A szülő-gyermek kapcsolatok ápolásában az egyik legjobb hatást elérő kristály.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!