Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Tingsha - Om Mani Padme Hum mantrával

KG
6.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méret: Ø kb 4,5 cm, 70 - 85 g között

Rinpoche által megáldva!

Származási hely: Nepál

Om Mani Padme Hum mantrával díszítve

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
6.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A tingshákat (ding-shák, cintányérok) rendszeres időközönként, a koncentráció fenntartása érdekében zenei felajánlásként használják spirituális és meditációs gyakorlatok során. A „zenei felajánlások” gyakoriak a puja  (imádkozó szertartás) során, amikor számos hangszert használnak: harangot, dobot, cintányért és kürtöt. Manapság már terapeuták, kezelők, javasok is alkalmazzák meditációk, tisztítások, gyógyítások és összehangolások alkalmával.  

A tingsha csillogó hangja azonnal rezonanciát kelt az emberi szívben. Céljuk, hogy megidézzenek, tudatosságra hívjanak bennünket, hogy emlékezzünk arra, kik vagyunk, és felismerjük prioritásainkat ebben a gyakran viharos és illuzórikus világban.  

A Feng Shuiban a tingshákat is használják a helyiségben jelenlévő energia megtisztítására, a leggyakoribb módja, hogy a szoba négy sarkában szólaltatják meg. Ez kiváló módja az energia tisztításának.

Minden tingsha egyedileg homoköntött, és jellemzően sárgarézből (főleg rézből és cinkből álló fémötvözet) vagy bronzból (főleg réz és ón ötvözete) készül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!