Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Tündér medál - Gyöngyház /szív/

AmetisztÁsvány
1.190 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 3,5 cm

Ásvány: roppantott hegyikristály, gyöngyház

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.190 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

A kagyló és a gyöngyház teljesen megegyező tulajdonsággal rendelkeznek és igaz, hogy nem ásványok vagy kristályok, de remek tulajdonságaik miatt előszeretettel használjuk őket. Az emlékek őrének is nevezik, hiszen képes arra, hogy elraktározza azokat és mikor szükséges segítsen visszaemlékezni rájuk. Keletkezésük az aranymetszés univerzális arányain és geometrikus mágiáján keresztül, természetes úton történik, így hatalmas bölcsességet hordoz magában. Segít az átalakulási folyamatok, a megújulás, a változás, a fejlődés idején. Támogatja a kreativitást és az új ötleteket. Fizikai szinten segít a csontozat, a fogak, a memória, a tobozmirigy, a haj és a köröm betegségein.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!