Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Unikornis szobor zsírkő

IN
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: natúr (vegyes)

Anyaga: zsírkő

Méret: 8 cm

Származási hely Peru

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A zsírkő az egyik legpuhább természetes kőzet, mely a világ számos pontján megtalálható. Alkalmazzák megmunkált dísztárgyak, spirituális, szertartási és vallási eszközök alapanyagaként, de megtalálható textil és gumi gyártás alapanyagai között, kozmetikumokban, gyógyszerekben és még az élelmiszeripar is használja. Azoknak, akik a spirituális utat járják az energetikai tulajdonságai sokkal figyelemre méltóbbak. Alkalmazkodó és kiegyenlítő kőzetként szokás hivatkozni rá. Képes a nagyon erőteljes energiákat lecsillapítani és egy finom, egyenletes rezgést létrehozni belőle. A különböző tárgyakból elszívja a nem kívánatos negatív rezgéseket, képes azokat megtisztítani és ezt követően leadni magából. A különböző elektroszmog és földsugárzásokat gyengíti. Megmunkálása során, ha univerzális ősi szimbólumokkal látják el, akkor azok erejét megsokszorozza és magába szívja, ezzel képessé válik azok tulajdonságait felhasználni.

Az unikornisok a legősibb misztikus lények közé tartoznak, kik minden vallási és mitológiai nézetben megjelentek. Hozzánk közel egy másik létsíkon élnek és próbálnak segítséggel lenni az embereknek fejlődésük útján. Az unikornisok a legtisztább energetikai minőségű lényekhez tartoznak, a tiszta fény és szeretet lakozik bennük, képtelenek ártani bármilyen más energia és fizikai lénynek. Arra ösztönöznek minket, hogy a lehető legtisztább és szeretettelibb módon éljük életünket. Ne ártsunk másoknak vagy a környezetünknek. A velük való közös munka, megnöveli igazságérzetünket, tiszteletünket és alázatunkat mások illetve a természet felé. Útmutatásaik által megtalálhatjuk azt a belső igaz arany középutat, mely a megvilágosodáshoz és a beteljesüléshez vezethet minket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!