Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Kedvezmények

 

Törzsvásárló!

 Bármely magánszemély és jogi személy igényelhet Törzsvásárlói státuszt magának, aki legalább egyszer minimum 3000Ft értékben vásárolt már üzletünk bármely elérhetőségén. A kedvezmény személyes üzletben történő és online webáruházban történő vásárlásokra is vonatkozik. Személyes vásárlás esetén a kedvezmény az erre feljogosító Törzsvásárlói kártya felmutatásával vehető csak igénybe, mely Törzsvásárlói regisztráció után üzletünkben személyesen átvehető. Online webáruházas vásárlás esetén csak a webáruházban regisztrált tagok vehetik igénybe. Az egyedi regisztrált fiókjukhoz rendeljük hozzá a kedvezményes csomag státuszt. A webes felületen már a kedvezményes árak lesznek láthatóak belépést követően, üzletünkben a feltüntettet, árból kerül levonásra.

A törzsvásárlói kedvezmény mértéke 7%!

A kedvezmény nem vonatkozik a már akciós és kiárusításos termékekre!

Kedvezménycsomag igénylése a következő linken érhető el:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRlUtT5A5_pOc7Ej3KaNx4KPlNRc8bs9eSgGKtAHVdfPRhng/viewform

 

 

Terapeuta!

 Terapeuta kedvezménycsomagot azon személyek vagy cégek igényelhetnek, akik foglalkozásukból adódóan használják termékeinket. Legyen az masszázs, asztrológia, numerológia, jóslás, energiagyógyászat, kineziológia, jóga, stb.. Magyarországon érvényes vállalkozói vagy céges engedéllyel kell rendelkezniük, mely tartalmazza szolgáltatásának megjelölését.

 A Terapeutai csomag csak akkor vehető igénybe, ha mindenkori rendelések/vásárlás minimum összértéke eléri az 5000Ft-ot, melybe a szállítási költség nem számít bele! A kedvezmény személyes üzletben történő és online webáruházban történő vásárlásokra is vonatkozik. Személyes vásárlás esetén a kedvezmény az erre feljogosító kártya felmutatásával vehető csak igénybe, mely regisztráció után üzletünkben személyesen átvehető. Online webáruházas vásárlás esetén csak a webáruházban regisztrált tagok/vállalkozások vehetik igénybe. Az egyedi regisztrált fiókjukhoz rendeljük hozzá a kedvezményes csomag státuszt. A webes felületen már a kedvezményes árak lesznek láthatóak belépést követően, üzletünkben a feltüntettet, árból kerül levonásra.

A terapeutai kedvezmény mértéke 10%!

A kedvezmény nem vonatkozik a már akciós és kiárusításos termékekre!

Kedvezménycsomag igénylése a következő linken érhető el:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgOBIrG6b0e58z6ceZQaQc_Nou81mybrnjMywAaRYET2FG0g/viewform

 

 

Központ!

 Központ kedvezménycsomagot azon személyek vagy cégek igényelhetnek, akik mozgás központokat, oktatási központokat, csoportos rendezvényeket, előadási tevékenységeket szerveznek vallási, spirituális, ezoterikus, életviteli, hittudományi területen. Magyarországon érvényes vállalkozói vagy céges engedéllyel kell rendelkezniük, mely tartalmazza szolgáltatásának megjelölését.

 A Központ csomag csak akkor vehető igénybe, ha mindenkori rendelések/vásárlás minimum összértéke eléri az 8000Ft-ot, melybe a szállítási költség nem számít bele! A kedvezmény személyes üzletben történő és online webáruházban történő vásárlásokra is vonatkozik. Személyes vásárlás esetén a kedvezmény az erre feljogosító kártya felmutatásával vehető csak igénybe, mely regisztráció után üzletünkben személyesen átvehető. Online webáruházas vásárlás esetén csak a webáruházban regisztrált tagok/vállalkozások vehetik igénybe. Az egyedi regisztrált fiókjukhoz rendeljük hozzá a kedvezményes csomag státuszt. A webes felületen már a kedvezményes árak lesznek láthatóak belépést követően, üzletünkben a feltüntettet, árból kerül levonásra.

A terapeutai kedvezmény mértéke 13%!

A kedvezmény nem vonatkozik a már akciós és kiárusításos termékekre

Kedvezménycsomag igénylése a következő linken érhető el: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVBFhi8RT45m79BGteZSB543jayLD18BFeQMNkxXdYnGfSaw/viewform

 

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén;

Tel.: 06-30/940-1336

E-mail: farkas09@hotmail.com

blog comments powered by Disqus