Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Viszonteladóknak

 Üzletünkkel csak Magyarországon érvényes vállalkozói engedéllyel rendelkező személyek vagy cégek léphetnek viszonteladói kapcsolatba. Viszonteladóinknak egyedi árakat és szállítási feltételeket biztosítunk.

  Viszonteladókká azon partnerek válhatnak, akik rendelkeznek érvényes magyarországi vállalkozói engedéllyel. Viszonteladóvá váláshoz szükséges, hogy normál regisztrációt végezzen el / CÉGKÉNEK adataival / a www.hszien.hu oldalon és jelezze felénk, hogy viszonteladói státuszt kérne. A kérést megvizsgáljuk és legkésőbb 24 óra múlva felvesszük a kapcsolatot, és ha minden adat megvan azonnal élni fog a státusz, az áruházba belépve már a viszonteladói árakat láthatja.

 A viszonteladói státuszokat minden év decemberében felülvizsgáljuk. Ha éves vásárlás eléri a minimum 150.000 Ft-os kosárértéket (szállítási költség nem számít bele a kosárértékbe), akkor a következő évben is maradhat viszonteladónk és kedvezményes áron tud vásárolni továbbra is. Ha nem volt ennyi vásárlás, akkor regisztrációdat visszaállítjuk alaphelyzetbe.

 Fontos hogy nem minden termékre vonatkozik viszonteladói árengedmény! Első sorban a saját illetve közvetlen előállítású, forgalmazású termékekre vehető igénybe. Azonban részletes tájékoztatást kérjen a 06/30-914-1336-os telefonszámon.

blog comments powered by Disqus