Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Zebra kalcit golyó

IN
7.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: zebra kalcit

Méret: kb. 5,5 cm

Származási hely Pakisztán

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
7.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Golyó/Gömb forma - Különleges tulajdonságuk, hogy egyszerre minden irányban képesek áramoltatni az energiát. Tökéletes az időbeni előre vagy visszamenőleges kezelésekre. Blokkok, karmák oldására.

A kalcit az energia áramlás egyik legfontosabb ásványai közé tartozik, kiválóan növeli és tisztítja azokat. Képes a térből elszívni minden negatív energiát és csak a pozitív rezgéseket hagyja maga körül, a testben pedig felszabadítja az energia letapadásokat. Mivel az aktív ásványok közé sorolandó ezért minden tevékenységet fel gyorsít, legyen az fejlődés, elengedés, növekedés, stb.. Nagy magas tudatossággal rendelkezik, így fokozza a spirituális kapcsolatot a magasabb rendű Énnel, a médiumi képességeket felerősíti és általa könnyebben észre venni az égi üzenetek. A testen kívüli utazások egyik legfontosabb segítője. Fokozza az érzelmi intelligenciát, mert az értelemt közvetlen össze kapcsolja az érzelmekkel. Segít felülemelkedni a lustaságon és a melankólián. Kiváló hatással az elmére, fokozza memóriát, a logikus gondolkodást és a dolgok lényegének megértését, észrevételét. Az érzelmi stresszt feloldja és segít boldogságot érezni. Fizikai szinten jótékonyan hat a csontozatra, az ízületekre, a bélműködésre, a bőrproblémákra, a véralvadásra, a gyulladások leküzdésére, kisgyerekek esetén a növekedést segíti és a fogazat egészség támogatja.

A zebra kalcit vagy más néven szivárvány kalcit nem egy önálló kalcit típus. Valójában több különböző kalcit fajta rétegződéséből jön létre. Hatása azonban nem egy összegző tulajdonság, hanem a sűrű rezgések miatt különleges a kalcitok között. A belső egyensúly megtalálásnak egyik legmeghatározóbb köve. Nem enged sem túlságossal felemelkedni, de túlságosan leföldelni sem. Állandóan ösztönöz a fejlődésre és arra, hogy több legyél önmagadnál. A nehézségek, melyek az életben adódnak nem egy külső forrásra hárítja ét, hanem megtanítja, hogy mindennek az oka és az okozója is mi magunk vagyunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!