Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Zupán Péter - A díjugrató lovas kiképzése

Bioenergetic Kiadó
2.900 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Zupán Péter - A díjugrató lovas kiképzése

Ne csak csináld, értsd is! Gondolatok, melyek nélkül nincs lovaglás, csak lovon ülés

Bioenergetic Kiadó, 2020

128 oldal,  ISBN: 9789632914404

Elérhetőség: 10 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Csodálatos érzés, amikor ló és lovasa, élvezve a verseny által állított követelményeket szinte „kegyelmi" állapotban hajtja végre a feladatokat. Minden könnyedén történik, jól jönnek a távolságok, lovunk a legapróbb segítségekre is készségesen reagálva, kiváló technikával hajtja végre az ugrásokat. De hogyan jutunk el idáig? Ez az írás a helyes út és a zsákutcák, valamint az általam eddig oktatott több mint háromszáz lovas képzése során szerzett tapasztalatok kikristályosodott módszerét foglalja össze. Szigorú alapelvekre támaszkodva, azokat részletesen tárgyalva olyan gondolkodásmódot jelenít meg, ami a tudatos, eredményre törekvő lovas képzésének elengedhetetlen eleme.

„Minden jó szakkönyvnek van kiemelkedően sikerült része, de Zupán Péteré egészében az. A legmagasabb szintű elmélet a legegyszerűbben megfogalmazva, ettől érthető és ettől egyedi."
– Győrffy-Villám András

„A lóval, lovaglással kapcsolatos Szent Grál keresése örök téma, ez a sport ettől ilyen csodálatos. Alapelvek, dogmák és személyes sztorik váltogatják egymást, mutatva a cél felé vezető utat. Egyvalami azonban biztos: ennél a könyvnél jobb útravalót keresve sem találhatnánk." – Szebényi Dániel lovas szakkommentátor

„Nagyon átfogó, minden fontos szakmai kérdésre kiterjedő könyv, mely irányt mutat a szakembereknek, hogy munkájukban hogyan tudják integrálni a ma érvényes követelményeket. Lovasnak és edzőnek egyaránt ajánlatos olvasmány.
– Rezgő Zoltán díjugrató magyar bajnok, Kelet-Európai Világkupa-győztes, lovasedző

„A könyv hiánypótló és értékét emeli, hogy szerzője a Testnevelési Egyetem tanára, hiteles ember. Nyelvezete világos, érthető, stílusa közvetlen, hangvétele baráti. Tartalma a Szerző saját gondolatait, a gyakorlatban bevált szakmai fogásait teszi közkinccsé.
– Dallos Gyula mesteredző, örökös magyar bajnok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!