Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Amazonit obeliszk Usui Reiki szimbólumokkal

POE
8.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: amazonit

Méret: kb. 8,5 cm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
8.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Nagyon erős szűrő kőként viselkedik az amazonit minden szinten. Akár a különböző földsugárzásokat, mágneses energiákat, elektroszmogot, negatív rezgéseket képes tökéletesen megszűrni és csak a valóban szükségeset a birtokosa közelébe engedni. Nagyon erős nyugtató hatással rendelkezik, képes az elmét, a testet és a lelket is lecsillapítani. A férfi és a női energiákat képes egészséges egyensúlyba hozni és fenntartani. Segít mások nézőpontját is megérteni és szükség esetén elfogadni. Az érzelmi megrázkódtatások idején az egyik legjobb társ tud lenni, általa könnyebben vehetőek lesznek az akadályok és a letapadások. Spirituálisan segít közelebb kerülni az egyetemes szeretet állapotához. Fizikai szinten alkalmas a szív, a légzőszervi, az anyagcsere gondok kezelésére. A kalcium hiányos problémákat is remekül orvosolja.

A reiki egy japán gyakorlati gyógyító módszer, amelyet Sensei Mikao Usui hozott létre. A reiki gyakorlók megtanulták, hogyan nyúljanak a magasabb univerzális energiákhoz, és irányítsák azokat a kezükön keresztül. A reiki azzal a tiszta motivációval, hogy mások jólétét szolgálja, energetikailag gyógyította az embereket és az állatokat. A Reiki azonban soha nem helyettesíti az orvos által végzett kezelést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!