Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ásvány kulacs - Hegyikristály csiszolt csúcs

AG
22.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Stílusos, 500 ml-es vizes palack, hegyikristály obeliszkkel

Praktikus védőtokkal

Méretei: 6,5 x 24,5 cm

Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
22.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Fogadjuk be a kristályok jótékony tulajdonságait a mindennapjainkba. Ezekkel a magas frekvenciájú kristály kulacsokkal energetizálhatjuk és megtisztíthatjuk testünket. Használja ki a kristályok erejét egy ilyen kristály kulacs segítségével. A kristályok csavaros rozsdamentes acél alapon vannak a könnyebb tisztítás érdekében, praktikus védőtokkal. 

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!