Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ametrin marokkő II.

POE
2.200 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 3-4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.200 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

Az ametrin nagyon hatásos módon kombinálja az ametiszt és a citrin tulajdonságait. Ez a kő akkor jön létre mikor az ametiszt kristályosodott változatának túlhevülése megáll félúton a citrinné válás közben, így félig ametiszt félig citrin kristály alakul ki. Segítségével összekapcsolhatjuk a magasabb világokat a földi tudattal. Képes az asztrális utazások felerősítésére és a legnagyobb védelemmel lát el ezen idő alatt. Képes megtisztítani az elmét a nem kívánt és káros gondolatoktól, nyugtalanságtól és stressztől. Egyesíti a női és férfi energiákat, a tökéletes aranyközépút felé vezet. Az elfogadásra ösztönözi birtokosát, segít felismerni milyen módon, kapcsolódunk egymással. Hatalmas energiák dolgoznak benne, ezt képes energetikai és fizikális szinten is átadni tulajdonosának. Oldja az érzelmi blokkokat és a berögzült negatív mintákat. Erős a kedélyjavító hatása és veszteség esetén is nagy segítséget nyújt. Fizikai szinten jó hatással van immunrendszerre, gyomor problémákra, kifejezetten a gyomorfekélyre, emésztési zavarokra, migrénes fejfájásra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!