Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

doTERRA Forgive® Touch - Megújulás illóolaj-keverék

Ár:
8.250 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Skincare Oli

Kiszerelés: 10 ml

Roll-on kiszerelésben

CPTG ellenőrző számmal ellátva

Forgalmazó: DoTerra
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A dōTERRA Forgive Touch a szabadalmazott dōTERRA Forgive keverékünkben megtalálható, fákból és gyógynövényekből kivont esszenciális olajokat, valamint frakcionált kókuszolajat tartalmaz a gyengéd alkalmazás és a könnyű felvitel érdekében. A dōTERRA Forgive olajat azért fejlesztettük ki, hogy segítségére legyen a megbocsátás, a felejtés és a továbblépés felszabadító élményének felfedezésében.

Egy terhet hord a vállán, ami egyre nehezebb lesz idővel? Jobb lenne, ha hagyná elmenni és a jövőbe tekintene düh és bűntudat mentesen. Ha kész továbblépni, a doTerra Forgive megújító fa és gyógynövény esszenciális olajkeverék segíteni fog megtalálni, hogy mit kell tennie a megbocsátáshoz, felejtéshez és a továbblépéshez. Kezdje mindegyik holnapját megkönnyebbülten és elégedetten a Forgive Renewing Blenddel. Lusfenyő levél, bergamot héj, borókabogyó, mirha gyanta, életfa fa, nootka fa fája, kakukkfű levél, citronella növény esszenciális olajok keveréke.

• A vigasz érzésével tölt el.

• Felébreszti a reményt és a pozitivitást.

• Megnyugtató környezetet teremt.

Felhasználási módok:

Használható aromatikusan, belélegezve

Használható külsőleg, bőrön                                    

Bőr érzékenység:

Használható külsőleg hígítás nélkül

A doTERRA termékek Tiszta Terápiás Minőségű (CPTG) illóolajak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!