Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Zöld Tara szobor

POE
10.990 Ft
(2)

Szín: tört fehér, barna, zöld, krém

Anyaga: polirezin

Méret: 13 x 9 x 17 cm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
10.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Tara több formában megjelent már, mint Buddha tudati állapota. Pontosan 21 ilyen formát tartanak számon, melyek akkor jöttek létre mikor Avalokitésvara körbetekintett az emberek között és látta mérhetetlen szenvedésüket, a kigördülő könnycseppéből megszületett Tara. A legismertebb megjelenési formái Fehér Tara és Zöld Tara. Egy másik nagyon elterjedt gondolat, hogy egy valaha élt hercegnő testét szállta meg a megvilágosodás szelleme. Ennek nem örültek a papok, hiszen szerintük férfit kellet volna választania, ekkor Tara felhívta a figyelmüket, hogy számára hatalmas az öröm, hogy női testel rendelkezik, hiszen a nirvana elérése eddig csak férfiak gyakorolták és ez nem helyes, így ő lett a nőiség megvilágosodásának hírnöke. Fizikai élete további részében meditációba merült melyben a szenvedély megszüntetéséért és a szanszára kínjainak feloldásáért munkálkodott.

Zöld Tara a bölcsesség, könyörületesség felébresztésének női megtestesülése. A kívánságok beteljesítőjeként tekintenek rá és a félelmek általa győzhetőek le. Kifejezetten segít a nagylelkűség, a hála, az alázat, a tiszteség megtanulását. A karmikus adóságok ledolgoz ásást tudatos szintre emeli, ezzel is elmélyítve annak tanító jellegét. A kapcsolati rendszereket segít harmóniában és egységben tartani.

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 09. 07.
Gyönyörű darab szebb mint a képen
|
2023. 09. 07.
Gyönyörű darab,szebb mint a fotón