Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Főnix kő - matt howlit karkötő 8 mm

Zoyande
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: főnix kő, howlit

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A főnix kő a félmesterséges ásványok közé tartozik, ennek ellenére a benne rejlő erő cseppet sem gyenge. Az ásvány alapját kiváló minőségű tigrisszem alkotja, melyet felhevítenek és utána színeznek meg a kívánt színre. A tűz általi átváltozás hatalmas erőkkel és tulajdonságokkal ruházza fel a létrejövő főnix követ. A főnix kő magas rezgésű tisztító és újraalkotó energiákkal rendelkezik. Segít megszabadulni azoktól a kötelékektől, melyek már nem segítenek, nem fejlesztenek, nem visznek előre, legyen az életünk bármely területén. Megújulást hoz, támogat az életünk újra alkotásában. Erőinket megnöveli és személyes fejlődésünk intenzívebb, erőteljesebb lesz. Mint maga a Főnix madár is a gyógyítás egyik fontos jelképe, a kő kiválóan felerősíti a gyógyító képességeket, melyek lehetnek velünk születettek vagy tanultak egyaránt.

A howlitot nem sértő szándékkal, de szokás hipochonder kőnek is nevezni. Hiszen azonosul bármilyen más kristálynak a rezgésével, ha az van mondva neki, hogy ő az. Ezért gyakori, hogy alapkőként használják fel más kövek mesterséges előállításhoz. A legerősebb a nyugtató és a stressz oldó hatása. Erőteljes kapcsolatban áll a különböző spirituális dimenziókkal és képes azokból energiát átvonni ebbe a síkba. Ha erőteljesen dolgozunk vele, képes megmutatni a múltunkat, jövőnket, de akár egy párhuzamos idősíkot is. A türelmetlenség egyik legjobb ellenszere, az esetleges dührohamokat vagy érzelmi kitöréseket és kiválóan kezeli, segít a hangulatingadozások ellen. A kommunikációs nehézségeket is oldja és támogatja a tudás és a tapasztalás utáni vágyat.  Elvágja azokat a régi kötődéseket melyeknek már lejárt az ideje és nem támogatóak. Fizikai szinten segít a hormonproblémákon, túlsúlyon, menstruációs zavarokon, csontozati és fog problémákon. Segít a kalcium, magnézium, D vitamin felszívódásában. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!