Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Kapcsolat Gaia-val és Őseiddel meditációs gyakorlat!

Virizlai Richárd
2018. 05. 24. 21:11:00
Kapcsolat Gaia-val és Őseiddel meditációs gyakorlat!

 Stresszesek a mindenapjaid? Szükséged van egy kis kikapcsolódásra, megpihenésre? Szeretnél közelebb kerülni Gaia-hoz? Segítségül hívnád az ő nagyhatalmú erejét vagy Őseid tudását, melyeket évezredek alatt összegyűjtöttek? Egy pozitív energiát szeretnél bevonzani az életedbe? Elég, ha csak 1 kérdésre igen a válasz, akkor ez a meditáció most neked szól! 

Egy olyan bárki számára könnyen és emelően elvégezhető meditációs gyakorlatot alítottunk össze neked, melyben megtalálhatod a belső egyensúlyt és harmóniát. A gyakorlat segítségével közelebb kerülhetsz Földanyához azaz Gaia-hoz és egyúttal töltekezhetsz és táplálkozhatsz őseid tudásából. Olyan meglátásokra és válaszokra eszmélsz rá a gyakorlat során, melyek segítenek az életedet még fényesebbé és boldogabbá tenni. Tökéletesen tudod alkalmazni akkor is ha a nap stresst szeretnéd elvezetni az energiarendszeredből.

A következő estközökre lesz szükséged a gyakorlathoz:

- 1 db füstölő /minél természetesebb annál jobb/

- 2 db mécses vagy gyertya

- egy pohár víz

- egy marék föld vagy egy élő növény /ha szabadban végzed, a gyakorlatot ezt elhagyhatod/

 A gyertyát és a füstöket gyújtsd meg háromszög alakzatban, ahol az egyes csúcsok a füstölőből és a mécsesekből állnak. A tőled legmesszebb eső csúcshoz helyezd a füstölőt. A pohár vizet helyezd el úgy, hogy pont ennek a háromszögnek a közepén legyen. Te magad pedig vegyél fel egy számodra kényelmes meditációs pózt. Ez lehet széken ülve, törökülésben, fekve, állva, igazából mindegy, ahogy jól esik. A marék földet vedd az egyik kezedbe, vagy ha növénnyel végzed a gyakorlatot, akkor azt helyezd közvetlen magad elé. Ezután pedig indítsd el az állábi meditációs zenét. Nincs semmi dolgod, és kényszeríteni sem kell magad, hogy vizualizálj valamit. Engedd, hogy a mantra ereje átjárjon téged, ha úgy érzed, akkor a mantra szövegét mondogathatod, de nem baj, ha nem teszed vagy épp nem helyesen mondod.

A mantra végeztével nyisd ki a szemed és egyesével néz bele a két mécses/gyertya fényébe majd a füstölő füstjébe, végül pedig a pohár vízre fókuszálj. És próbáld elmondani ha teheted hangosan az előbb hallgatott mantrát.

Maga a mantra amit énekelnek:

Jai radha madhav

Jai kunj vihari

Jai gopi jana vallabh

Jai gire balihari

Ha ez a kezedet melyben a föld van, emeld a szívedhez és ismételd meg a mantrát. Ha növénnyel vagy a természetben/szabadban végzed a gyakorlatot akkor háromszor hajolj előre amennyire mélyen csak tudsz. Ezt követően vedd a kezedbe a pohár vizet és idd meg az egészet. A víz hatalmas tisztaságával és feltöltött erejével belsőleg is megtisztítja energiarendszeredet és testedet. Megtalálod általa a belső harmóniát és nyugalmat. Egy természet közeli segítő, és töltő érzettel lát el. Hallhatod őseid útmutatását és segítségét, tanácsait. Gaia pedig megmutatja, hogy miként tud téged segíteni utadon

blog comments powered by Disqus