Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Kristály eszencia - Akvamarin

Hszien Kft.
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Tér- és auraharmonizáló, töltő spray

Rózsa és levendula hidrolátummal illatosítva

Kiszerelés: 100 ml

Pumpás kiszerelésben

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A kristály eszencia nem más, mint folyékony kristály. Egy különleges alkímiai eljárás során a kristályok rezgés energiáit a víz veszi át és köti meg magában. A létrejött eszencia minden cseppje magában hordozz minden olyan tulajdonságot, amivel a kristály maga is rendelkezik. Így a szilárd kristályt folyadék formájában könnyedén alkalmazhatjuk. Az eszenciákat különböző hidrolátumokkal illatosítjuk és alkohollal tartósítjuk. Alkalmazható aura vagy tér harmonizálására, feltöltésére a kristály erejével.

Az akvamarint a bátorság kövének is szokták nevezni. Képes lecsillapítani az elmét, csökkenti a stresszt és a nyugtalanságot. A régi hagyományok szerint a sötét energiák elleni legerősebb talizmánok egyike. A hajósok gyakran viselték, annak érdekében, hogy megvédje őket a vízbe fulladástól. Az érzékenyebb lelkületű emberek számára kiváló társ, hiszen segít megértetni magukat másokkal. A személyiség fejlődését segíti elő, hogy az a lehető legtöbbet tudja kihozni magából. Minden információt képes megszűrni és csak azt átengedni, amire valóban szükség van. A lezáratlan ügyeket felgöngyölíti és segít azok könnyed megoldásában. A megérzéseket felerősíti és segít élesebben látni a jeleket, melyeket küldenek az égiek. Fizikai szinten jó hatással van minden légúti megbetegedésre, hormonális problémákra. A fogak, köröm, haj, csontok kiváló gyógyítója. Az immunrendszer egészséges működését segíti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!