Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Lépj kapcsolatba a Felemelkedett mesterekkel!

Ricsi
2021. 05. 18. 15:19:00
Lépj kapcsolatba a Felemelkedett mesterekkel!

Gyakran van szükségünk útmutatásra, gyógyulásra vagy bölcsességre, ilyenkor bátran segítségül hívhatjuk Felemelkedett mestereinket. Életeikben és felemelkedésük után is hatalmas ismeretekre tettek szert életünk lelki, szellemi és fizikai vonatkozásaiban is. Bölcsességük és tapasztalatuk miatt ezek a mesterek lelki vezetőként, gyógyítóként és tanítóként segédkezhetnek. A velük való kapcsolatteremtés segíthet, hogy könnyebben vegyük az előttünk lévő akadályokat, személyes fejlődésünk tisztább és intenzívebb legyen.

A gyakorlat elvégzéséhez nincs szükség sok eszközre vagy előkészületre. Így könnyedén, szinte bármikor elvégezhető.

Eszközök:

- 1 fehér gyertya ( a legjobb a fehérmágia vagy a tisztított szent gyertya, erejüket fokozza, ha szent sóban égeted őket)

- 1 pohár víz

- 1 szál füstölő ( a legjobb a 100% tisztaságú)

 

Gyakorlat:

Teremts magadnak egy békés, meghitt környezetet, melyben képes vagy megpihenni. A gyakorlatot úgy időzítsd, hogy legalább 30-40 perc álljon rendelkezésedre.

Készítsd elő a fent említett eszközöket és indítsd el az alább található zenét.

Elsőként gyújtsd meg a gyertyát, majd a füstölőt. Fontos, hogy a füstölőt semmiképpen ne a gyertya lángjában égesd. Abban az esetben, ha rácsos füstölőt használsz, külön gyertyát is gyújtanod kell. Majd idd meg a magad mellé készített víz felét.

Ezután figyeld kicsit a füstölő füstjét és a gyertya lángját, teljes csendben. Ahogy lassan kezdesz teljesen megnyugodni, a külvilág és a hétköznapok rohanása megszűnik, lelassul, készen állsz a gyakorlat folytatásához.

Mond el a következő mondatokat, lehetőség szerint hangosan;

 

Felemelkedett mesterek, ti akik a végtelen bölcsességgel és tudással rendelkeztek, gyertek most el hozzám és útmutatásotokkal segítsetek engem. Kinyitom szívem és lelkem, hogy kapcsolatunk kétirányú legyen és lássátok valódi kérdéseim.

 

Ha elmondtad, hunyd le szemed és engedd át magad a zenének és a tiszta energiák áramlásának. Minél jobban képes vagy ellazulni, annál intenzívebb lehet az élmény számodra. A Felemelkedett mesterek maguktól meg fognak érkezni hozzád, nem szükséges név szerint szólítanod őket. Azonban előfordulhat, hogy nem az összes vagy éppen csak 1 mester jön el, annak megfelelően, hogy problémád, kérdésed segítésében milyen szintű közbenjárás szükséges.

Ha érzékeled a mester megjelenését, üdvözöld, majd mond el kérdéseidet számára és engedd, hogy megadja neked a válaszokat. Melyek lehetnek akár érzések, gondolatok, képek vagy hangok formájában is, annak megfelelően, hogy tudod őket elfogadni.

Ha megkaptad a válaszokat, köszönd meg jelenlétüket és engedd el őket. Ezután kezdj a légzésedre figyelni és érezni fogod, ahogy minden légzéssel visszatérsz az itt és most pillanatába.

Miután kinyitottad a szemed, figyeld újra a gyertya lángját és ha még ég a füstölő annak füstjét, majd mond a következőket;

 

Felemelkedett mesterek, ti akik a végtelen bölcsességgel és tudással rendelkeztek, köszönöm, hogy eljöttetek hozzám és segítettek tisztábban látni az engem körülvevő világot.

 

Ezt követően, idd meg a maradék vizet, maradj még nyugvó állapotban pár percig, majd folytathatod dolgaidat a nap folyamán.

 

Ricsi

blog comments powered by Disqus