Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rózsakvarc csiszolt csúcs - Holdfázisok

IN
9.390 Ft
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
9.390 Ft

Leírás és Paraméterek

A rózsakvarc kiválóan alkalmas, ha a szeretet erejét akarjuk megteremteni.  A legfontosabb kristályminőség a szívcsakra és minden szívet, lelket és érzelmeket érintő terültnek. Mélyen segít megszabadulni azoktól a dolgoktól melyek ezeken a területeken árthatnak. Az érzelmi és lelki sebek legerősebb gyógyítója. Tökéletesen alkalmazható párkapcsolati problémák esetén, de akár családtagok, barátok, munkatársakkal való kapcsolódás minőségén is sokat tud segíteni. Akik még keresik a szerelmet az életükben számukra is remek segítő lehet megteremteni ezt a minőséget. Fizikailag jó hatással van a szív és érrendszerre és a légzőszervekre. 

A Hold négy fázisa;

A Hold körülbelül 29 napos ciklusban kering a Föld körül. Ebben a holdciklusban négy fázist azonosítanak: újhold, növekvő Hold, telihold és fogyó Hold. Az újhold  az a pillanat, amikor a Hold alig látható a Földről, az új holdciklus kezdete. Azt a fázist, amikor a Hold nap által megvilágított felszíne lassan megnövekszik, növekvő holdnak nevezzük . Teliholdkor  a Hold közvetlenül a Föld mögött van a Naphoz képest, így a Föld felé eső oldalát teljes egészében a nap világítja meg. A Holdnak 29 napra van szüksége ahhoz, hogy átmenjen a hold négy fázisán. Tehát körülbelül havonta egyszer láthatunk teliholdat a Földről. A  fogyó  holdfázisban a nap a Hold felszínének több mint felét süti, és a holdnak ez a megvilágított része fokozatosan csökken.

A holdciklus és Te;

Nyilvánvaló, hogy a Hold befolyásolja az életet bolygónkon. Az apályt és a dagályt például a Hold gravitációja okozza, amely „húzza” a Földet. Testünk életenergiájának áramlása is a hold ritmusára mozog. Sok természeti vallás és spirituális hagyomány már generációk óta használja ezt a bölcsességet. Például az újhold jó alkalom valami új elkezdésére. Növekvő hold alatt az energia növekszik, növekedés van. Jó fázis tehát például egy új terv elindításához. Telihold után az energia csökken, ez egy jó szakasz a fogyáshoz vagy a pusztító szokások megszüntetéséhez. Nincs „jó” vagy „rossz” holdfázis. A trükk az, hogy tanulj meg haladni az áramlással, és meg fogod tapasztalni, hogy a harmónia és az egyensúly megnő az életedben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!