Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sárkányvér - Fehér zsálya (White Sage) köteg

POE
4.290 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

100% tiszta sárkányvérrel átitatva 

Kiszerelés: kb 11 cm-es köteg

Illata: erős, fűszeres, fás, földes

Energetikai minőségek: tisztítás, elvezetés, szertartás, szerelem, mágia, erő, melegség, vágyfokozás

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.290 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Természetesen nem a legendás és misztikus sárkányok, de nem is a komodói sárkány (varánusz) lecsapolt véréről van szó. A sárkányvér valójában egy növényi nedv, pontosabban gyanta. A gyantát egy pálma félék családjába tartozó növényből szerzik, tudományos nevén Croton lechleri. A pálma terméseinek külseje úgy néz ki mintha pikkelyek borítanák, és ezen lemezek között található meg a sárkányvér gyanta. Ezt az anyagot már az ókorban is előszeretettel használták gyógyászati, vallási és spirituális célokra. Mivel a növény természetes élőhelye Ázsia, Afrika és Ausztrália így a sámán kultúrák és hagyományok szerves részét képezi. Alapvető gyógy készítményként alkalmazták. Az emésztési rendszert érő különböző betegségek, rosszullétek, bőrproblémák, napfénytől való védelem, rovarriasztó és vágyfokozó hatásai miatt a régi természetes gyógymódok alapeszközének számított. Úgy tartják, hogy mindazt a bölcsességet, tudást, erőt, hatalmat, és gyógyító varázslatot, melyet a sárkányok képviseltek, ha megfelelően használjuk, a sárkányvér gyantával újra magunkénak tudhatunk. Önmagában való égetése nem annyira megszokott, egyrészt az illata nem eléggé kiegyensúlyozott, másrész hő hatására az állag nagyon folyóssá válik. Kifejezetten ajánlott fehér zsályával keverni. A füstölő szerek mellett kiváló tinktúrákat, aura permeteket kaphatunk belőle, melyek könnyebben alkalmazhatóvá teszik bárhol. A sárkányvér energetikai felhasználása eléggé széleskörű. Már az ókorban alkalmazták a tér és személyes energiamezők megtisztítására, harmonizálására. A rossz szellemeket, démonokat, és negatív entitásokat is képes elüldözni és megteremti az egységet. A mély spirituális fejődési folyamatokat felerősíti, és könnyebben befogadhatóvá teszi. Azoknak, akik szeretnének más síkokba átlátni és mestereikkel, tanítóikkal beszélni, remek kapunyitóként tud működni. Persze ebben az esetben fontos tudni, ha erre nem állunk még készen, a sárkányvérből felszabaduló erők ezt nem teszik majd lehetővé. A párkapcsolati életre is nagyon jótékony hatással van. Segít feloldani a nem építő jellegű berögzült mintákat. A kapcsolati diszharmonikus érzéseket megszünteti, a párokat egymás felé tereli és segít megérteni a másik fél nézőpontját is. Azok, akik a tökéletes társat keresik, is alkalmazni szokták, hiszen segít rátalálni és a kapcsolatot a lehető legjobban kialakítani.

 

Az indián kultúrában nagy szerepe és jelentősége volt mindig is ennek a páratlan növénynek. Használták gyógyászati és misztikus célokra egyaránt. Teát főztek belőle, borogatást készítettek, ízesítették az ételeket, pépesített változatával kezelték a sebeket. Az indián mágusok, azaz a sámánok előszeretettel használták szertartásaik és varázslataik során, az izzasztókunyhók elengedhetetlen eszköze.

Kiválóan alkalmas tisztításokhoz, energetizáláshoz, gyógyításhoz, kommunikációhoz a szellemi és magasabb szférákkal, izzasztókunyhókhoz, rituálékhoz. Szinte nincs olyan ezoterikus vagy vallási folyamat melyben ne lehetne hasznát venni és alkalmazni. Egyedül a menstruáció és a terhesség utolsó idejében nem ajánlott a használata.

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!