Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szárdonix marokkő

IN
1.450 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.450 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

Szardonix az erő és a magas fokú védelem legismertebb köveinek egyik. Segít megtalálni az aktuális életszakasz értelmét és célját. A párkapcsolatokban erőteljes kapcsolatokat segít kialakítani, tartóssá és ellenállóvá teszi őket a mindennapi nehézségek ellen. Használata során olyan energiákkal tölt fel, melyek segítenek olyan személyek bevonzásába, akikkel tartós barátság alakítható ki. A félénk, akaraterővel nem vagy éppen csak rendelkező személyeknek hatalmas lelki és szellemi erőt segít kifejleszteni. Növeli a kitartást, a céltudatosságot, az önuralmat és az önmagunkba vetett hitet. A melankolikus és depressziós erőket oldj. Fizikai szinten jótékony hatással van a csontozatra, a tüdőre, az érzékszervekre. Erősíti az immunrendszert és fokozza az egészséges tápanyag felszívódást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!