Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Személyre szabott rezgéskarkötő

Hszien Kft.
5.990 Ft
(1)

Személyes energiákra, célokra, problémákra készített, egyedi darabok.

1. osztályú ásványok felhasználásával készülnek!

Elérhetőség: 96 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A megrendelő személy energiáira kialakított ásványékszer szett. Mely segít az élet különböző területein, de kérhető kifejezett életterülethez, problémához, célhoz! A termék megrendelését követően felvesszük a kapcsolatot a rendelővel a további egyeztetések céljából! Fizetés csak a kész termék, fényképes egyeztetése után szükséges!!!

/A kép csak illusztráció, minden megrendelt karkötő egyénre szabott így másképp is néz ki/

 Ha nem csak egy ékszert szeretnél, vagy nem csak egy szokványos darabot! Akkor megtaláltad a neked megfelelőt!

 Kifejezet, céljaid vannak?

Fix problémát szeretnél megoldani?

Olyan plusz energiára akarsz szert tenni, ami a lehető legtökéletesebben segít és tölt fel téged?

 Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor ezt neked találtuk ki! Olyan ékszert alkotunk meg számodra, ami pontosan azt a rezgést fogja tükrözni, amire neked szükséged van. Alap energiáit a te energiád tökéletes mása fogja alkotni. Amit születési idődből és nevedből számolunk ki és állítunk össze.

Az így létrejött darab csak téged segít és minden erejével azon lesz, hogy lehető legjobbat hozza ki belőled s a körülötted lévő világból.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2018. 06. 06.
Nem is tudom, hogy fogalmazzam, meg vagy mit írhatnék. De nagyon köszönöm. Ez volt az utolsó mentsváram. Igen ez a karkötő. Egy szerencsétlenségnek éreztem magam. Az életem romokban. Elveszítettem a munkámat, a páromról kiderült, hogy megcsalt nem is egyszer és elhagy, a kocsim menthetetlenül tönkrement, elhalálozott egyszerre 3 közeli családtagom is. Minden össze omlott körülöttem egy fél éve. Teljesen mély depresszióba süllyedtem, és igen még a legrosszabb dolog is megfordult a fejemben hogy végzek magammal, mert az élet nem tolhat velem így ki. Utolsó esélyként egyik este kijelentettem, hogy ha másnap nem kapok egy útmutatást vagy valamit, ami segít akkor ennyi befejeztem és megteszem. És erre megtaláltalak titeket, ezt a csodát és a legcsodálatosabb embereket. Ahogy reggel felléptem a fecebookra egyik ismerősöm megosztotta egy írásotokat a Személyre szabott ékszerekről. Valahogy megalított és elolvastam a cikket. Ahogy olvastam máris tudtam, hogy ez nekem szól ez az a jel, amit kértem. Megkaptam! Nem haboztam és mielőtt megrendeltem volna, felhívtam az ügyfélszolgálatot érdeklődi, hogy elolvastam a cikket rendben, de konkrétan beszéljünk kicsit erről a dologról. Tény hogy a hölgy elmondta, amit tudott majd mivel többet akartam tudni, megkérdezte, hogy mi lenne, ha vissza hívna egy kicsit később az üzlet vezetője, aki készíti az ékszereket és Ő még pontosabban eltudja mondani miként működik és tanácsot is tud adni. Egész délelőtt türelmetlenül vártam a hívást már azt hittem, hogy nem is fognak felhívni, amikor megcsörrent a telefon. És az erős és mély férfihang ellenére, ami a vonal túlsó felén fogadott teljesen biztonságban éreztem magam. Egy olyan kedves, szívhez szóló, idegenként is baráti, segítő és az életet belém vissza adó beszélgetés volt aminek köszönhetően elhittem hogy valóban jár nekem a több és szebb élet. Segítségével kiválasztottuk a megfelelő ékszert és elkészítette nekem. Megrendeltem. Megjött és azóta büszkén hordom. Segít! Valóban segít és elérte, hogy mindaz ami tönkre ment az helyre kerüljön az életemben. Nem egy vacak amit megveszek és majd én javítom az életem, érzem ahogy általa én is javulok és így az életem. Nem győzök hálás lenni, és azt mondani, hogy jó látni a mai világban, hogy valaki nem a mérhetetlen haszon miatt és az emberek hiszékenységét kihasználva dolgozik ezen a területen hanem a segítség miatt. Nekem segített, helyrehozta az életem és engem. Jelenleg egy nagyon jó munkám van a mai viszonyokhoz képest kiváló fizetéssel, új helyre költöztem 2 hónapja, megvettem az új autómat és egy nagyon jó párkapcsolatom is kezd kialakulni. Amit ezzel a karkötővel kaptam nem csak ígéretek és egy ékszer, hanem egy új életet. Nagyon köszönöm nektek és az angyalnak aki meghallotta akkor este az utolsó segítség kiáltásomat és elvezetett hozzátok.